Feestaccessoires

Winsie Party Rental verhuurt naast verschillende blikvangers ook een assortiment accessoires om het feestje nog mooier te maken!

Goedkoop

Wij bieden onze accessoires voor een goedkoop tarief aan, want een feestje is natuurlijk al duur genoeg! Onze attributen zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Magie

Laat jouw feestje helemaal tot leven komen met bijvoorbeeld onze Bluetooth-speaker! Maak er een magisch moment van!

Ons accessoires-assortiment

Samen maken wij uw feestje!

Maak het feest compleet met een 50-verkeersbord! Dit echte verkeersbord is reflecterend en daardoor ook in de donkere uurtjes goed zichtbaar! 

Per drie dagen: €5,00

Zet jouw feestattribuut of spandoek in de spotlight met deze felle bouwlamp! Hierdoor is het attribuut in de donkere uurtjes ook mooi te bewonderen! Deze bouwlamp is IP65 gekeurd en prima buiten te gebruiken!

Per drie dagen: €3,00

Wat is nou een feestje zonder popcorn? Maak je feestje compleet met deze gave popcornmachine! Wij leveren deze machine inclusief alle benodigdheden, zoals maïs en olie. Wij leveren een standaard pakket voor ongeveer 40 porties popcorn. U krijgt alle materialen nieuw verpakt. Wilt u liever niet zelf achter de popcornmachine staan? U kunt begeleiding bij boeken.

Per dag: €45,00 + eventueel €15,00 schoonmaakMaak je feestje compleet met heerlijke slush drankjes! Onze slushmachine zet limonade om in heerlijke ijskoude drankjes. We bieden verschillende smaken aan, namelijk: aardbei, appel, cola en bubblegum! 


Prijs per dag : €70,00 voor één smaak (12L)        Prijs per dag: €80,00 voor twee smaken (24L)

Wat is nou een feestje zonder suikerspin? Maak je feestje compleet met deze gave suikerspinmachine! Wij leveren deze machine inclusief alle benodigdheden, zoals suiker en stokjes. Wij leveren een standaard pakket voor ongeveer 50 porties suikerspin. U heeft keuze uit verschillende kleuren suiker! U krijgt alle materialen nieuw verpakt. Wilt u liever niet zelf achter de suikerspinmachine staan? U kunt begeleiding bij boeken.

Per dag: €40,00 + eventueel €15,00 schoonmaak”Ik ga zwemmen in Bacardi Lemon”! Maak je feestje compleet met deze Bluetooth-speaker. Deze speaker is gemakkelijk te verbinden met je device via Bluetooth en kabel. Daarnaast kan er gemakkelijk een karaoke microfoon worden aangesloten.

Per dag : €10,00

Veel mensen tegelijk? Snel koffie? Met dit koffiezetapparaat kan jij de stormvloed aan koffiedrinkers aan! Tevens op aanvraag te leveren met filters.

Per dag: €7,50

Hiep hiep hoera! Wat is nou leuker dan een spandoek voor de jarige? Waar moet het spandoek eigenlijk op? Juist op een groot bouwhek, samen met nog meer versiersels! Wij verhuren bouwhekken met verstevigingsblokken.

Per drie dagen: €5,00.

Organiseer jij een feestje? Wellicht zijn statafels geen overbodige luxe! Onze statafels worden schoon geleverd en zijn ideaal voor elk feestje of activiteit.

Per per stuk, per dag: €7,50.

Organiseer jij een feestje? Wellicht zijn statafels geen overbodige luxe! Onze statafels worden schoon geleverd en zijn ideaal voor elk feestje of activiteit. Onze statafels worden geleverd met mooie rokken, om je feestje iets meer kleur te geven. Momenteel hebben wij de rokken beschikbaar in de kleur blauw en tropische print.

Per per stuk, per dag: €8,50.


Wij vertrouwen altijd op een goede afhandeling en een goede overeenkomst tussen ons bedrijf en u als klant. Bij voorhand vragen wij u wel om een huurovereenkomst in te vullen, zodat u als klant en wij als bedrijf duidelijkheid hebben over de overeenkomst. Daarnaast biedt deze overeenkomst antwoordt op veelvoorkomende vragen, zoals wat te doen met harde wind, wat te doen bij diefstal en hoe moet ik de attributen retourneren. Een aantal huurvoorwaarden hebben wij hieronder kort en bondig beschreven. Wilt u bij voorhand al een kijkje nemen in de huurovereenkomst? Stuur dan een e-mail naar: info@winsiepartyrental.nl

Huurvoorwaarden:

  • Naast de Algemene Voorwaarden van Winselaar Steigers B.V. die te vinden zijn op: http://winselaarsteigers.nl/algemene-voorwaarden/ hanteren wij enkele huurvoorwaarden.
  • Leveringen in de plaats Almelo bieden wij gratis aan, buiten Almelo op aanvraag.
  • Schade aan attributen volgt op nacalculatie en brengen we bij de klant in rekening.
  • Prijzen zijn altijd inclusief BTW, betaling dient voortijdig of tijdens levering/ophalen voldaan te worden.