Indoor assortiment 

Winsie Party Rental beschikt over een uitgebreid assortiment met blikvangers voor binnen. Deze blikvangers zijn van hoogwaardige kwaliteit. 

Altijd te gebruiken

Het indoor assortiment is de ideaal voor wanneer het hard regent, het hard waait of sneeuwt. Daarnaast zijn ze ideaal voor wanneer iemand niet beschikt over een (voor)tuin.

Voordelen

Het indoor assortiment is gemakkelijk op te zetten, weegt weinig en is ideaal voor elke woonruimte en/of kantoor!

Ons indoor-assortiment

Samen maken wij uw feestje!

Voor de indoor poppen hebben wij het volgende tarief:

  • Drie dagen huur voor €15,00. 
  • Per extra dag vragen wij €2,50.
  • Binnen Almelo gratis levering. Voor €2,50 halen wij het attribuut weer op uit Almelo.


Sarah – Feestend

De feestende Sarah heeft er zin in! De fles wijn heeft ze al bij zich. Deze Sarah is ongeveer 2,3 meter hoog en geeft licht! In het donker kun je ook van Sarah genieten. Deze Sarah is voor elke leeftijd geschikt door de verwisselbare cijfers. 

Abraham – Feestend

De feestende Abraham heeft er zin in! De fles bier heeft hij al bij zich. Deze Abraham is ongeveer 2,3 meter hoog en geeft licht! In het donker kun je ook van Abraham genieten. Deze Abraham is voor elke leeftijd geschikt door de verwisselbare cijfers. 

Jarige Job – Hoera!

Hiep Hiep Hoera! Jarige Job is beschikbaar voor elke verjaardag! Jarige Job is geschikt voor elke verjaardag door middel van de verwisselbare cijfers. Job geeft licht en is daarom ook in het donker te bewonderen. Verras de jarige met deze geweldige pop! Job is ongeveer 2,3 meter hoog.

Jarige Jet – Hoera!

Hiep Hiep Hoera! Jarige Jet is beschikbaar voor elke verjaardag! Jarige Jet is geschikt voor elke verjaardag door middel van de verwisselbare cijfers. Jet geeft licht en is daarom ook in het donker te bewonderen. Verras de jarige met deze geweldige pop! Jet is ongeveer 2,3 meter hoog.

Baby – Hoera

Hoera! Wat een prachtig natuurverschijnsel, de geboorte van een baby! Deze opblaasbare baby is geschikt voor zowel een jongen als meisje door het verwisselbare kledingstuk. De baby geeft licht in het donker en is daarom ook in de nacht te bewonderen! De baby is ongeveer 2,3 meter hoog.

Ooievaar – staand

De ooievaar is langs geweest, er is een kindje geboren! Deze opblaasbare ooievaar is geschikt voor zowel een jongen als een meisje door het verwisselbare kledingstuk. De ooievaar geeft licht in het donker en is daarom ook in de nacht te bewonderen! De ooievaar is ongeveer 2,3 meter hoog.

Peperkoekmannetje – Kerst

Merry Christmas! Dit leuke peperkoekmannetje is een ideale blikvanger voor in de kerstperiode! Laat je kinderen, klanten of collega’s in de kerstsfeer komen door dit mannetje. Deze pop geeft licht in het donker en is daarom ook in de nacht te bewonderen. Deze pop is ongeveer 1 meter hoog.

Wij vertrouwen altijd op een goede afhandeling en een goede overeenkomst tussen ons bedrijf en u als klant. Bij voorhand vragen wij u wel om een huurovereenkomst in te vullen, zodat u als klant en wij als bedrijf duidelijkheid hebben over de overeenkomst. Daarnaast biedt deze overeenkomst antwoordt op veelvoorkomende vragen, zoals wat te doen met harde wind, wat te doen bij diefstal en hoe moet ik de attributen retourneren. Een aantal huurvoorwaarden hebben wij hieronder kort en bondig beschreven. Wilt u bij voorhand al een kijkje nemen in de huurovereenkomst? Stuur dan een e-mail naar: info@winsiepartyrental.nl

Huurvoorwaarden:

  • Naast de Algemene Voorwaarden van Winselaar Steigers B.V. die te vinden zijn op: http://winselaarsteigers.nl/algemene-voorwaarden/ hanteren wij enkele huurvoorwaarden.
  • Leveringen in de plaats Almelo bieden wij gratis aan, buiten Almelo op aanvraag
  • Schade aan attributen volgt op nacalculatie en brengen we bij de klant in rekening.
  • Prijzen zijn altijd inclusief BTW, betaling dient voortijdig of tijdens levering/ophalen voldaan te worden.