Outdoor assortiment

Winsie Party Rental beschikt over een uitgebreid assortiment met blikvangers voor buiten. Deze blikvangers zijn van hoogwaardige kwaliteit PVC.

Eenvoudig 

Onze outdoor attributen zijn eenvoudig te plaatsen en te demonteren. Geen ingewikkelde gebruiksaanwijzing en altijd online-support door ons team!

Voordelen

Door het PVC-materiaal zijn de poppen van mooie felle kleuren voorzien. De poppen vallen erg goed. Wij bieden verschillende poppen aan, waardoor er altijd wel één past bij de jarige!

Ons outdoor-assortiment

Samen maken wij uw feestje!

Voor de outdoor poppen hebben wij het volgende tarief:

  • Drie dagen huur voor €25,00. 
  • Per extra dag vragen wij €5,00.
  • Binnen Almelo gratis levering. Voor €2,50 halen wij het attribuut weer op uit Almelo
  • Montage en demontage voor €5,00.

Abraham – Hoera

Hoera! Deze feestelijke Abraham is een geweldige blikvanger voor een jubileum! Deze Abraham is geschikt voor verschillende leeftijden, waaronder 25, 50 en 75 jaar. De Abraham is gemaakt van hoogwaardige PVC en is 3,8 meter hoog!


Sarah – Hoera

Hoera! Deze feestelijke Sarah is een geweldige blikvanger voor een jubileum! Deze Sarah is geschikt voor verschillende leeftijden, waaronder 25, 50 en 75 jaar. De Sarah is gemaakt van hoogwaardige PVC en is 3,8 meter hoog!


Abraham – Ordinair 

Biertje! Deze ordinaire Abraham is een geweldige blikvanger voor een jubileum! Deze Abraham is geschikt voor verschillende leeftijden, waaronder 25, 50 en 75 jaar. De Abraham is gemaakt van hoogwaardige PVC en is 3,8 meter hoog!Abraham – Proost

Proost! Deze proostende Abraham is een geweldige blikvanger voor een jubileum! Abraham Proost is dol op een feestje en proost graag mee! Deze Abraham is geschikt voor verschillende leeftijden, waaronder 25, 50 en 75 jaar. De Abraham is gemaakt van hoogwaardige PVC en is 3,8 meter hoog!

Sarah – Bourgondiër

Eet smakelijk! Deze feestelijke Sarah is een geweldige blikvanger voor een jubileum! Sarah de Bourgondiër is dol op lekker eten en drinken en geniet hier zichtbaar van! Deze Sarah is geschikt voor verschillende leeftijden, waaronder 25, 50 en 75 jaar. De Sarah is gemaakt van hoogwaardige PVC en is 3,8 meter hoog!

Abraham – Bourgondiër

Eet smakelijk! Deze feestelijke Abraham is een geweldige blikvanger voor een jubileum! Abraham de Bourgondiër is dol op lekker eten en drinken en geniet hier zichtbaar van! Deze Abraham is geschikt voor verschillende leeftijden, waaronder 25, 50 en 75 jaar. De Abraham is gemaakt van hoogwaardige PVC en is 3,8 meter hoog!

Ooievaar – staand

De baby is op de wereld! Vier dit geweldige moment met deze ooievaar! De ooievaar is 3,8 meter hoog en aan de lijnen zijn gemakkelijk baby kleertjes te bevestigen.

Wij vertrouwen altijd op een goede afhandeling en een goede overeenkomst tussen ons bedrijf en u als klant. Bij voorhand vragen wij u wel om een huurovereenkomst in te vullen, zodat u als klant en wij als bedrijf duidelijkheid hebben over de overeenkomst. Daarnaast biedt deze overeenkomst antwoordt op veelvoorkomende vragen, zoals wat te doen met harde wind, wat te doen bij diefstal en hoe moet ik de attributen retourneren. Een aantal huurvoorwaarden hebben wij hieronder kort en bondig beschreven. Wilt u bij voorhand al een kijkje nemen in de huurovereenkomst? Stuur dan een e-mail naar: info@winsiepartyrental.nl

Huurvoorwaarden:

  • Naast de Algemene Voorwaarden van Winselaar Steigers B.V. die te vinden zijn op: http://winselaarsteigers.nl/algemene-voorwaarden/ hanteren wij enkele huurvoorwaarden.
  • Leveringen in de plaats Almelo bieden wij gratis aan, buiten Almelo op aanvraag.
  • Schade aan attributen volgt op nacalculatie en brengen we bij de klant in rekening.
  • Prijzen zijn altijd inclusief BTW, betaling dient voortijdig of tijdens levering/ophalen voldaan te worden.