Springkussens

Winsie Party Rental beschikt over een divers assortiment springkussens. Deze springkussens zijn ideaal voor jouw feestje!

Toepasbaarheid

Onze springkussens kunnen voor elk feestje worden gebruikt! Denk aan kinderfeestjes, trouwerijen, buurtfeesten, evenementen, verjaardagen, etc. Wij bieden ook een speciaal kinderfeestarrangement aan! 

Service

Onze springkussens zijn gecertificeerd en daardoor veilig te gebruiken, mits de basisregels worden aangehouden. Onze huurprijs is inclusief gratis bezorging in Almelo, opbouw en afbouw. Wij regelen het kussen, een stroomkabel en afdekzeil! Totale service voor een vriendelijke prijs.

Onze springkussens

Samen maken wij uw feestje!

Het outdoor-seizoen is ten einde helaas. Natuurlijk komen er nog mooie dagen aan in het najaar en in de winter. In verband met de schoonmaak in deze periode hebben wij het aantal springkussens gereduceerd. In het voorjaar zijn weer alle springkussens beschikbaar. De springkussens die niet beschikbaar zijn, hebben een extra vermelding. Onze excuses!

Voor de springkussens hanteren wij het volgende tarief:

 • Huurprijs Mini Multifun Feest = €55,00 per dag.
 • Huurprijs Kasteel = €60,00 per dag.
 • Huurprijs Multifun Feest/Jungle/Boerderij = €60,00 per dag.
 • Huurprijs Jumpy Happy Party/Kasteel = €60,00 per dag. 
 • Huurprijs Disco = €75,00 per dag.
 • Meerprijs per dag: €30,00.
 • Kilometervergoeding buiten Almelo = €0,20 per kilometer


Mini Multifun Feest
Springkussen 

Het Mini Multifun ‘Feest’ springkussen is geschikt voor jong en oud! Dit gave springkussen is voorzien van een glijbaan en klimhelling. Beleef uren spring- en glijplezier met dit springkussen. Een kleine versie van het Multifun! Het kussen is geschikt voor maximaal 4 personen. Ook leuk om te huren met een suikerspinmachine of een muziekbox!

De maten zijn: L=3,3M, B=3,6M & H=3,25M


Multifun Feest
Springkussen

Het Multifun ‘Feest’ springkussen is een geweldig springkussen voor jong en oud! De naam zegt het al, het springkussen is een echt feestkussen. Het springkussen bevat een springgedeelte én een glijbaan! De vrolijke kleuren van dit springkussen zorgen voor een glimlach op elk gezicht. Beleef uren lang springplezier met het Multifun springkussen. Ook leuk om te huren in combinatie met een Bluetoothbox! Het kussen is geschikt voor maximaal 12 personen.

De maten zijn: L=5,4M, B=3,7M & H=2,4M

Niet beschikbaar

Multifun Jungle 
springkussen

Het Multifun ‘Jungle’ springkussen is een geweldig springkussen voor jong en oud! De naam zegt het al, het springkussen is een echt feestkussen met een cool jungle thema. Het springkussen bevat een springgedeelte én een glijbaan! De vrolijke kleuren van dit springkussen zorgen voor een glimlach op elk gezicht. Beleef uren lang springplezier met het Multifun springkussen. Ook leuk om te huren in combinatie met een Bluetoothbox! Het kussen is geschikt voor maximaal 12 personen.

De maten zijn: L=5,4M, B=3,7M & H=2,4M


MULTIFUN Boerderij
SPRINGKUSSEN

Het Multifun ‘Boerderij’ springkussen is een geweldig springkussen voor jong en oud! De naam zegt het al, het springkussen is een echt boerderijkussen. Het springkussen bevat een springgedeelte én een glijbaan! De vrolijke kleuren van dit springkussen zorgen voor een glimlach op elk gezicht. Beleef uren lang springplezier met het Multifun springkussen. Ook leuk om te huren in combinatie met een Bluetoothbox! Het kussen is geschikt voor maximaal 10 personen.

De maten zijn: L=5,8M, B=3,7M & H=3,7M

Niet beschikbaar

Slide Combo Flamingo
Springkussen

Eén van de nieuwste springkussens in zijn soort, de Slide Combo! Een klein en compact springkussen met verschillende spelelementen! Glijd van de glijbaan af met een tropische achtergrond of spring de prachtige zonsondergang tegemoet. Het tropische Flamingo springkussen is geschikt voor maximaal 6 kinderen. Erg leuk om te huren met bijvoorbeeld de Slushmachine.

De maten zijn: L=5M, B=4M & H=3,6M


Jumpy Happy Party
Springkussen

Het Jumpy Happy Party springkussen is een geweldig springkussen voor uren springplezier! Het springkussen bevat een springgedeelte, een klimwand en een glijbaan. Het springkussen is veilig te gebruiken door alle netten om het kussen heen. Het springkussen is voor maximaal 6 personen. Leuk voor elk feestje!

De maten zijn: L=3,5M, B=3,5M & H=2,9M

Niet beschikbaar

JUMPY HAPPY Kasteel
Springkussen

Het Jumpy Happy Kasteel springkussen is een geweldig springkussen voor uren springplezier! Het springkussen bevat een springgedeelte, een klimwand en een glijbaan. Het springkussen is veilig te gebruiken door alle netten om het kussen heen. Het springkussen is geschikt voor echte ridders en prinsessen! Het springkussen is voor maximaal 6 personen. Leuk voor elk feestje!

De maten zijn: L=3,5M, B=3,5M & H=2,9M

Niet beschikbaar

Midi Kasteel
Springkussen

Het Midi ‘Kasteel’ springkussen is voor de echte ridders en prinsessen! Jong en oud beleven uren lang springplezier in dit gave kasteel! Het kasteel is uitermate geschikt voor elk feestje. Het kussen is geschikt voor maximaal 9 personen! Ook leuk om één van onze andere attributen erbij te huren voor nog meer plezier!

De maten zijn: L=4,3M, B=4,2M & H=3,4M


Niet beschikbaar

Disco springkussen

Het disco springkussen is hét feestkussen voor jong en oud! Dit springkussen is aan de binnenkant voorzien van discoverlichting. Daarnaast bevat dit springkussen een muziekbox aan de binnenkant. Eén groot feest dus! Het springkussen heeft een diameter van 4,5 meter en is geschikt voor maximaal 9 personen.  In combinatie met één van onze andere feestattributen organiseer je een echte disco party!

De maten zijn: L=5,7M, B=4,5M & H=3,8M

Wij vertrouwen altijd op een goede afhandeling en een goede overeenkomst tussen ons bedrijf en u als klant. Bij voorhand vragen wij u wel om een huurovereenkomst in te vullen, zodat u als klant en wij als bedrijf duidelijkheid hebben over de overeenkomst. Daarnaast biedt deze overeenkomst antwoordt op veelvoorkomende vragen, zoals wat te doen met harde wind, wat te doen bij diefstal en hoe moet ik de attributen retourneren. Een aantal huurvoorwaarden hebben wij hieronder kort en bondig beschreven. Wilt u bij voorhand al een kijkje nemen in de huurovereenkomst? Stuur dan een e-mail naar: info@winsiepartyrental.nl

Huurvoorwaarden:

 • Naast de Algemene Voorwaarden van Winselaar Steigers B.V. die te vinden zijn op: http://winselaarsteigers.nl/algemene-voorwaarden/ hanteren wij enkele huurvoorwaarden.
 • Schade aan attributen volgt op nacalculatie en brengen we bij de klant in rekening.
 • Prijzen zijn altijd inclusief BTW, betaling dient voortijdig of tijdens levering/ophalen voldaan te worden. 
 • Wij bieden bij de springkussens volledige service aan in verband met veiligheid. Begeleiding door ons is per uur bij te boeken.