Stormbanen

Winsie Party Rental beschikt ook over stormbanen! Ideaal voor een (buurt)feest, verjaardag, evenement, of totaal wat anders! Stormbanen zijn geschikt voor jong en oud en bieden net iets meer beleving dan een springkussen. Je kunt er gemakkelijk een wedstrijdelement aan koppelen! Leuk voor een ieder!

Veiligheid

Stormbanen zijn harstikke leuk! Winsie Party Rental kiest er bewust voor om stormbanen aan te bieden die overdekt zijn, zodat kinderen niet aan de zijkant en/of bovenkant er af kunnen vallen. Daarnaast leveren wij veiligheidsmatten standaard mee. Bij een stormbaan bent u zelf verantwoordelijk voor een toezichthouder. Wij leveren tegen een bepaald tarief ook een toezichthouder. 

Service

Aanhanger? Past het in de auto? Deze vragen hoeft u zelf niet te beantwoorden! Wij vervoeren de stormbaan, bouwen het op en bouwen het later weer af. Zo zien wij of alle veiligheidsmaatregelen goed zijn aangebracht, scheelt u het weer tijd en energie en staat de stormbaan ook binnen no-time. Zo kunt u optimaal genieten van de stormbaan!

Onze huurprijs is inclusief opbouw en afbouw. Binnen Almelo bezorgen wij gratis!

Onze stormbanen

Samen maken wij uw feestje!

Voor de stormbanen hanteren wij het volgende tarief:

  • Stormbaan Mini Run Brandweer 8M = €100,00 per dag
  • Uurtarief toezichthouder = €20,00 per uur
  • Meerprijs per dag = €40,00
  • Kilometervergoeding buiten Almelo = €0,20 per kilometer


Extra opmerking: houd u rekening mee dat er voldoende vrije ruime aan de voor- en achterkant van de stormbaan bevind? 

Mini Run 8M Brandweer
Stormbaan

De Mini Run Brandweer stormbaan is een geweldige stormbaan voor diverse feestjes en evenementen. De stormbaan heeft verschillende spelelementen, namelijk een klimgedeelte, pilaren, verlaagde ingang en een geweldige glijbaan. De stormbaan is in een leuk brandweer thema. De stormbaan is leuk om te huren met bijvoorbeeld een Slush-, Popcorn- of Suikerspinmachine. Maak het feestje helemaal compleet met een muziekbox!

De maten zijn: L=8,0M, B=2,7M & H=3,4M

Wij vertrouwen altijd op een goede afhandeling en een goede overeenkomst tussen ons bedrijf en u als klant. Bij voorhand vragen wij u wel om een huurovereenkomst in te vullen, zodat u als klant en wij als bedrijf duidelijkheid hebben over de overeenkomst. Daarnaast biedt deze overeenkomst antwoordt op veelvoorkomende vragen, zoals wat te doen met harde wind, wat te doen bij diefstal en hoe moet ik de attributen retourneren. Een aantal huurvoorwaarden hebben wij hieronder kort en bondig beschreven. Wilt u bij voorhand al een kijkje nemen in de huurovereenkomst? Stuur dan een e-mail naar: info@winsiepartyrental.nl

Huurvoorwaarden:

  • Naast de Algemene Voorwaarden van Winselaar Steigers B.V. die te vinden zijn op: http://winselaarsteigers.nl/algemene-voorwaarden/ hanteren wij enkele huurvoorwaarden.
  • Schade aan attributen volgt op nacalculatie en brengen we bij de klant in rekening.
  • Prijzen zijn altijd inclusief BTW, betaling dient voortijdig of tijdens levering/ophalen voldaan te worden. 
  • Wij bieden bij de springkussens volledige service aan in verband met veiligheid.
  • Begeleiding door ons is per uur bij te boeken.